DEN HER

22.12.2017 12:34
Ve čtvrtek, 21. 12. 2018 se na naší škole konal DEN HER. Žáci 8. a 9. tříd organizovali hry pro děti z 1. - 3. tříd. Ostatní si hry připravovali v rámci svého ročníku. Kromě her ve třídách si žáci 2. stupně vyzkoušeli virtuální realitu.
 
Ve stejný čas probíhal v tělocvičně již druhý ročník turnaje v Kin-Ballu. Turnaj byl proběhl ve dvou kategoriích (6. + 7. třída a 8. + 9. třída). Žáci se přihlásili do družstev tak, aby v každém družstvu byl alespoň 1 chlapec z 6. třídy, 1 chlapec ze 7. třídy, 1 dívka z 6. třídy a 1 dívka ze 7. třídy. Stejným způsobem se žáci přihlásili do kategorie 8. a 9. tříd.
 
V porovnání s loňským ročníkem turnaje jsme zaznamenali u všech žáků výrazné zlepšení ve hře. Všichni (včetně nás učitelů) si tak turnaj užili a před Vánoci lehce propotili sportovní oblečení. Za předvedené výkony děkujeme a gratulujeme k dosaženým výsledkům.
 
Všem žákům i rodičům přejeme příjemné a pohodové prožití vánočních svátků.
 
Výsledky turnaje:

KATEGORIE 6. + 7. TŘÍDA

 

Vítěz:              ELITA JELITA

(Ochotná Viktorie, Nováčková Klára, Hrdlička Jan, Kovalchuk Vadim, Wolfová Patricie, Hanušová Anna, Hronovský Lukáš, Gracík Daniel)

2. místo:                      MACOVCI

3. místo:                      UOJAJE

4. místo:                      NOSÁLNÍCI

5. místo:                      ŽEBŘÍKY

 

KATEGORIE 8. + 9. TŘÍDA

 

Vítěz:                          BANÁNI

(Pavlátová Tereza, Červenková Michaela, Ringl Miroslav, Vinduška Matěj, Rosendorfová Lucie, Brandejsová Karolína, Tuček Adrian, Pašta Pavel)

2. – 3. místo:               TEČKY

2. – 3. místo:               AKTA FIX

4. místo:                      BROSKVIČKY

 

Fotogalerie:

Tato fotogalerie je prázdná.