Job shadowing

28.02.2018 11:55

V únoru během jarních prázdnin odjely dvě učitelky – Mgr. Milada Podalová a PaedDr. Zdena Hartingerová na program stínování pracovních míst do španělské  školy  Centro de Education y Primaria Doktor Juan Negrin, tj. do školy vzdělávající španělské děti ve věku 3 až 12 let v městě Las Palmas, Grand Canaria.

V průběhu týdne navštěvovaly české paní učitelky školu a sledovaly hodiny výuky se zaměřením na CLIL – propojení jednotlivých předmětů a angličtiny, dále hodiny  angličtiny, španělštiny, tělocviku, výtvarné  a hudební výchovy. Viděly práci s dětmi ve školní družině a v předškolním zařízení.  Sledovaly školní kolo v kanárských zápasech chlapců i dívek.

Také samy vedly hodiny pro španělské žáky: pro šestý ročník připravily prezentaci o naší škole a městě, pro žáky 4. třídy přivezly projekt zaměřený na dopisování.

Španělští učitelé i vedení školy v čele s ředitelem Pablem Laizem Alonzem a jeho zástupkyní Magui Ramos byli velmi vstřícní a přátelští, takže uvažujeme o navázání bližší spolupráce do budoucna v rámci evropských projektů.

 Na jejich školní facebookový profil se můžete podívat zde: https://www.facebook.com/pg/colegiodrjuannegrin/posts/?ref=page_internal

 

Fotogalerie:

Tato fotogalerie je prázdná.