Sto důvodů k úsměvu

11.10.2018 13:25

Dne 11.10. 2018 se naše třída 8.B účastnila projektu „Sto úsměvů každý den“. Jedná se o projekt Nadačního fondu TESCO, kdy děti nakupují v TESCO prodejnách pro seniory různé věci, které potřebují. Celou akci financuje TESCO.

Ráno jsme tedy vyrazili s p. uč. Bartošovou a  dětmi  ,  se seznamem věcí , pak jsme nakoupili různé nádobí, deky, ale třeba i knížky a křížovky a jeli je s pracovníky fondu předat do Senior centra v Jungmannově ulici v HK.

Senioři byli potěšeni pěknými dárky a také setkáním s našimi žáky. Zároveň – jako odměnu  za účast naší 8.B v tomto projektu- jsme  obdrželi příslib, že Nadační fond TESCO nám zajistí občerstvení na náš plánovaný sportovní den v květnu či červnu 2019.

Pracovníci nabídli dětem také  možnost podívat se do zázemí TESCO prodejny ve Futuru, a tak jsme si s dětmi mohli prohlédnout pekárnu, mrazírny a ostatní přípravny, kam se člověk normálně nemá šanci dostat, což bylo rovněž zajímavé. Chtěla bych ještě na závěr podotknout, že pracovníci fondu i Senior centra byli příjemně překvapeni a potěšeni samostatností a spolehlivostí  našich žáků při nákupech  i jejich živým zájmem o seniory při samotné návštěvě u nich, za což je velmi chválili.

 

Za ZŠ SNP – Jitka Březková, tř. uč. 8.B

 

Fotogalerie:

Tato fotogalerie je prázdná.